DENİZLİ / PAMUKKALE - TOKİ Ortaokulu

TOKİ Ortaokulu

2390 Sokak No1 Aktepe DENİZLİ
Vizyon
Dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek ideallerini ve değişimini yaşayarak özgün, etkili ve nitelikli bireyler yetiştiren okul olarak bilinmek. Biz istiyoruz ki...” bütün okullar içinde her alanda en önde herkesin takdirini kazanan tercih edilen okul olalım. İl çapında, sonra ülke çapında daha büyük başarılar kazanmak istiyoruz.” İstiyoruz ki... Okulumuzda eğitim-öğretim temel kabul edilsin. Her öğrenci velisi okulumuzda eğitim öğretimde her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Öğrenci velilerimizin desteği eksilmeden artarak devam etsin. Öğrencilerimiz okulu sevsin, öğrenme isteklerinde devamlılık olsun. Çalışanlarımız iş yaparken kendilerinden emin olsunlar istiyoruz. İstiyoruz ki.... Toki İlköğretim Okulu olarak yetişen öğrencilerimizin yeteneklerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan, başarılı, mutlu, çevreci fertler olarak yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, kendi değerlerine sahip çıkan, özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip var olan potansiyellerini en iyi şekilde kullanmalarına fırsat tanıyıp, çağın gereksinimlerine cevap veren ve üst öğretim kurumlarına yönlendirip başarıyı yakalamalarını sağlamaktır. Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili,becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına yanıt verebilecek davranış ve beceriler kazandırmak için çalışıyoruz.
Rehber Öğretmen :
Derslik :25<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Spor Salonu :0
Öğretim Şekli :İkili eğitim yapan okulumuz İlkokul+Ortaokul birlikte eğitim yapmaktadır.
07:00 12;50
Okulumuz dğalgaz kaloriferle ısınmaktadır
ADSL (4 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Okulumuza ulaşım 1 nolu turex otobüsü ve Akvadi-Toki dolmuşları ile yapılmaktadır.
Okulumuzun bulunduğu yer kentsel dönüşümün uygulandığı bir bölgedir.
Okulumuz İl merkezinde bulunmaktadır
Taban-Tavan Puan Bilgileri